Lägg till i väntelista We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.
Snabba leveranser! Läs mer
Hantering av E-juice

Hantering av E-juice

E-Juice som innehåller nikotin kräver en viss hantering så att det inte sker några skador på människor och djur.

Nikotins effekt på barn och djur

Barn och bebis får inte komma i kontakt med nikotin eftersom att det kan leda till nikotinförgiftning. Detta händer till exempel när barn har tuggat på en cigarett eller ett nikotintuggummi. Det samma gäller för djur. Husdjur som hundar och katter kan blir utsatt på samma sätt.
Skulle en hund eller en katt förtära E-juice som står på ett bord i vardagsrummet eller liknande kan det ha fatala konsekvenser. Därför borde man alltid förvara sin E-juice säkert och oåtkomligt, annars kan man utsätta de yngsta och de fyrbenta familjemedlemmarna för fara. Ett bra tips är därför att man alltid har sin E-juice i ett låst skåp och utanför räckhåll av barn och djur. I värsta fall kan det nämligen ha en dödlig utgång.

Förvara din E-juice oåtkomligt

E-vätska innehåller nikotin vilket är som nämnt innan är giftigt. Du borde alltså alltid förvara E-juicen oåtkomligt. Du hade inte ens tänkt tanken på att förvara starksprit på ett ställe där dina barn kan nå den. Det samma måste gälla för E-vätskor, de är nämligen ännu starkare och farligare än alkohol. Faran är lätt att överse. E-vätskan ser inte ut som mycket när den står på bordet i sin flaska. Det är dock mycket viktigt att man inte glömmer bort att nikotin är giftigt.

Vapeshopen är en svenskägd webbutik som säljer vapeprodukter, E-juice och tillbehör av hög kvalitet.

Related Posts

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.