Lägg till i väntelista We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.
Gratis frakt över 899kr! Läs mer

Integritetspolicy för slutanvändare

Vi har skapat denna sekretesspolicy för att visa vårt engagemang för att skydda integriteten för slutanvändaren. Vänligen läs nedanstående för att lära dig mer om vår integritetspolicy och hur vi hanterar den personliga information som samlats in från våra kunder.

Omfattning

Denna sekretesspolicy täcker vår behandling av personlig information som samlas in av oss genom en webbplats som ägs och drivs av oss. Denna sekretesspolicy gäller inte för andra företag som inte är i våran direkta underkastelse, eller av personer som inte är anställda av oss, inklusive eventuell tredje part bidragsgivare är bunden av avtalet och alla andra webbplatser som våra hemsidor kan länka.

Insamling och användning av personuppgifter

Du kan besöka våra webbplatser utan att lämna ut någon personlig information, men vi behöver viss personlig information om du vill köpa våra produkter, få vårt nyhetsbrev, eller använda vissa tjänster. Om och när så krävs, kan denna information inkludera dina kontaktuppgifter och / eller ditt företags kontaktuppgifter. Vi kommer att använda denna information för att besvara dina frågor, för att förse dig med efterfrågade produkter och tjänster, för att ställa in ditt konto, och för att kontakta dig angående nya produkter och tjänster.

Genom att besöka våra tjänster och frivilligt förse oss med de begärda personuppgifter, samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna Integritetspolicy.

Icke-personlig information

Vi tar automatiskt emot och registrerar vissa typer av icke-personlig information på våra servrar loggar från din webbläsare innefattande din IP-adress, cookie och webbsidan du har begärt. Vi kan använda denna information för att anpassa butiken och det innehåll du ser och för att uppfylla din begäran avseende vissa produkter och tjänster, men vi kopplar inte denna icke-personliga uppgifter till någon personlig information som samlas in från dig.

Cookies

En cookie är en liten textfil som sparas och under efterföljande besök, hämtas från din dator.

Vi använder cookies för att förbättra och förenkla ditt besök. Personlig information sparas aldrig i cookies, och lämnas aldrig ut till tredje part.

Vissa cookies lagras under en längre tid på din dator, dock längst upp till 12 månader. Temporära cookies lagras tillfälligt tills du stänger din webbläsare. Våra cookies används bland annat för att hantera inloggning, varukorgar, önskelistor och filtrering.

För att ta bort permanenta cookies, läs mer under “Hjälp” i din webbläsare. Du kan dessutom blockera cookies genom inställningar i din webbläsare, men många funktioner på vår hemsida kommer då att sluta fungera.

Genom att fortsätta använda vår hemsida godkänner du att vi lagrar cookies på din dator.

Tredjepartscookies

Vi använder oss av tredjepartscookies för insamling av användningsstatistik. Denna statistik hjälper oss att förbättra vår butik och våra tjänster.

Kortköp

För att göra kortköp hos oss så säkert som möjligt skickas all information krypterad med SSL (Secure Socket Layer). Det betyder att informationen sker via en säker förbindelse och att dina kortuppgifter inte kan läsas av utomstående.

Vid kortköp samarbetar vi med en auktoriserad betalningsförmedlare som hjälper oss att kontrollera att kortet är giltigt för köp direkt mot din bank. Vår betalningsförmedlare behandlar din betalkortsinformation på korrekt sätt i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS som kortbolagen VISA, MasterCard, Diners, American Express och JCB står bakom. Detta innebär att dina betalkortsuppgifter hanteras på ett mycket säkert sätt. När du handlar med kort förbehåller vi oss rätten att göra en personkontroll.

Skydd av information

Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter mot t.ex. förlust, manipulation eller obehörig åtkomst. Vi anpassar uppdaterar ständigt våra säkerhetsåtgärder till den fortlöpande tekniska utvecklingen. I vår butik skyddar vi dina uppgifter med hjälp av kryptering. SSL står för Secure Sockets Layer och är en funktion som gör att all information som skickas mellan köparen och säljaren krypteras. SSL används huvudsakligen vid betalning via våra betalningslösningar och inte nödvändigtvis på alla sidor i butiken.

Tredjepartstillgång av uppgifter

Vi förmedlar/säljer/byter aldrig dina uppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål utanför Pied Apps. Data som vidarebefordras till tredje part, till exempel speditörer i samband med leveranser av gods används endast för att möta Pied Apps åtaganden gentemot dig. Pied Apps kan komma att dela dina personuppgifter med organisationer som kreditupplysnings- eller inkassoföretag för tillämpning av kreditprövning, identitetskontroll, övervakning av kreditvärdighet och övertagande av fordran.

Personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen (1998:204), tar vi ansvar för alla dina personuppgifter du lämnat till oss vid bland annat upprättande av konto, köp, ärenden eller vid prenumeration av vårt nyhetsbrev.

Slutanvändarens rättigheter

Du har rätt att begära information om de personuppgifter som vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du begära att den information rättas eller tas bort. Du kan när som helst återkalla ditt medgivande till att vi använder dina uppgifter i marknadsföringssyfte. ( t.ex kataloger, nyhetsbrev).

För att begära denna information kan du kontakta oss.